20.4.12

Make me up..








Το μακιγιάζ είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ολοκλήρωσης του styl μας αλλά και γενικότερα μας δίνει λάμψη, θηλυκότητα ή ένα girlie look ανάλογα με τις προτιμίσεις της κάθε γυναίκας..Το μακιγιάζ είναι δημιουργηκότητα και φαντασία και συμπεριλαμβάνει μια τεράστια παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων όπου μας βοηθάνε να κάνουμε απίστευτους συνδιασμούς..!Παρακάτω θα σας δείξω κάποια είδη του μακιγιάζ με διαφορετικό τρόπο βαψίματος αλλά και  ποικιλίας χρωμάτων δικής μου δουλείας αλλά και αναλυτικά τα βήματα για ένα τέλειο βραδύνο μακιγιάζ..
                                                                                              


                                                               Smokey Eyes


1 .Εφαρμόζουμε το make up σε όλη την επιφάνεια του προσώπου στην σωστή απόχρωση μας είτε με τα δάχτυλα είτε με το ειδικό σφουγγαράκι που μπορούμε να βρούμε στην αγορά.




2 .Έπειτα καλύπτουμε την περιοχή κάτω απο τα μάτια με ένα  conciler.










3. Τέλος εφαρμόζουμε  την πούδρα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού για λείο αποτέλεσμα.







4. Θα πρέπει πάντα πρίν αρχίσουμε να βάφουμε την περιοχή των ματιών και γενικότερα για ένα τέλειο μακιγιαζ να έχουμε επιλέξει και τα κατάληλα πινέλα.







5. Στη συνέχεια με μία μαύρη σκιά ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού κάνουμε ελαφρές κινήσεις προς το εσωτερικό με το πινέλο μας αφήνοντας την εσωτερικη γωνία του ματιού άβαφη..Μπορούμε πάντα με μία μπατονέτα να κάνουμε τυχόν σβησίματα ή διορθώσεις.






6. Με μία λευκή σκιά είτε mat είτε με glitter για περισσότερη λάμψη
καλύπτουμεόλη την εσωτερική γωνία του ματιού.




7. Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε ή να τονίσουμε τις βλεφαρίδες μας μπορούμε να τοποθετήσουμε ψεύτικες βλεφαρίδες με την ειδική κόλλα πάνω στην φυσική γραμμή των βλεφαρίδων μας.






8. Με ένα eyeliner περνάμε παράλληλα την γραμμή των βλεφαρίδων μας και καθώς πλησιάζουμε προς την εξωτερική γωνιά του ματιού την σηκώνουμε ελαφρά ανάλογα πόσο έντονη θέλουμε να είναι η γωνία μας.






9. Με την μάσκαρα περνάμε τις βλεφαρίδες μας είτε για να τις ανασηκώσουμε και να τονίσουμε το χρώμα τους είτε στην περίπτωση που έχουμε τοποθετίσει ψεύτικες βλεφαρίδες να τις ενώσουμε με τις φυσικές μας.




10. Παίρνουμε ένα πινέλο του ρούζ και το ρουζ μας επιλέγοντας την απόχρωση που θέλουμε να έχει είτε σε αποχρώσεις του bronze είτε σε αποχρώσεις του ρόζ και περνάμε την περιοχή των ζυγωματικών με φορά από έξω προς τα τα μέσα.






11.Τέλος τοποθετούμε το κραγιόν μας αλλα προσοχη!!!Όταν δείνουμε έμφαση στα μάτια μας σε ένα μακιγιάζ το κραγιόν μας θα πρέπει να είναι σε απαλές αποχρώσεις και όχι έντονες για να βαραίνει το όλο σύνολο και θα πρέπει πάντα να ταιριαζει η απόχρωση του κραγιόν με του ρούζ πχ.bronze ρουζ κραγιόν σε αποχρώσεις του ροδακινί.μπεζ..



12. Θα πρέπει πάντα να ταιριάζουμε ένα σωστό και τέλειο look που να ταιριάζει στο stil και τις προτιμήσεις μας!!



'Επειτα κάποια άλλα παραδείγματα βραδύνου μακιγιάζ.



                        
 Midnight Barbie



      Perfect Blue Eyes



 Summer Bronze



Smokey Eyes

                                                                                               i hope you like it..
                          
                                                  



Δεν υπάρχουν σχόλια: